Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

divendres, 9 d’abril del 2010

Setmana de l'Educació en la Comunicació

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya organitza la setmana del 26 al 30 d'abril conjuntament amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i la Fundació La Caixa unes jornades amb el convenciment que formar una ciutadania crítica, culta i activa en la seva relació amb les pantalles i els llenguatges audiovisuals té una importància vital en un món on l'aparició de noves formes de comunicació digital ha transformat radicalment el panorama mediàtic i les noves formes d'accedir al coneixement.

S'han progamat diferents tallers a diverses poblacions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida adreçats a l'alumnat.
Pel professorat s'han preparat unes sessions de formació per proporcionar eines pràctiques de com treballar l'educació en comunicació audiovisual a les diferents àrees curriculars. Aquestes sessions són reconegudes pel Departament d'Educació com a activitats de formació permanent. El termini d'inscripció pel professorat és del 6 al 20 d'abril.

Si voleu més informació podeu entrar a la pàgina del CAC o consultar el programa de la jornada.