Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dijous, 15 d’abril del 2010

Assetjament en línia o ciberbullying.


El ciberbullying (ciber-assetjament, assetjament en línia) és l'ús d'informació electrònica i mitjans de comunicació tals com correu electrònic, missatgeria instantània, missatges de text, blogs, telèfons mòbils, cerques, i websites difamatorios per a assetjar a un individu o grup, mitjançant atacs personals o altres mitjans, i pot constituir un crim informàtic. El ciberassetjament és voluntari i implica un dany recurrent i repetitiu infligit a través del mitjà del text electrònic.


En aquests links trobareu tota l'informació referent a l'assetjament a internet o ciberbullying i podreu descarregar-vos els documents en format pdf.

http://www.xtec.cat/~jcollell/AP%2024.pdf

http://www.ararteko.net/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/1_1218_3.pdf

http://www.ciberbullying.com/

http://www.internetsinacoso.es/index.php

La navegació dels menors a través d'Internet no està exempta de situacions conflictives, com pot ser la recepció de correus no sol·licitats amb un contingut desagradable, la utilització d'insults per part d'altres interlocutors o situacions en les quals ells hagin pogut percebre una amenaça. En aquest sentit un 11% dels menors que habitualment utilitza internet ha estat víctima d'insults per part d'altres internautes, un 4% ha rebut correus no sol·licitats amb continguts desagradables i altre 1'5% afirma haver sentit por en alguna ocasió.
És important que les persones que es senten assetjades confiin i parlin amb els adults més propers perquè ells s'en facin càrrec de la situació i posin els mitjans per poder-ho solucionar.

http://www.ciberfamilias.com/conflictos.htm