Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dilluns, 19 d’abril del 2010

La diada de Sant Jordi




La millor manera de conèixer i celebrar la diada de Sant Jordi pels més petits és introduint-se en la fantàstica llegenda i descobrir que va succeir un 23 d'abril quan fa molts anys existia un drac ferotge...

L'edu365 posa a l'abast dels nostres petits un ampli ventall de propostes per endinsar-se en la llegenda de Sant Jordi i la seva festivitat.

A Catalunya la diada de Sant Jordi és el dia dels enamorats, i és costum que les parelles es regalin una rosa i un llibre.

La presència del llibre és deguda a que la diada coincideix amb el Dia internacional del llibre, que des de 1930 commemora la mort de Miguel de Cervantes. La diada té un caire reivindicatiu de la cultura catalana i molts balcons s'engalanen amb la senyera.

http://www.edu365.cat/stjordi/index.htm

I pel més grans, l'Audiollibre, que és un recull de l'antologia catalana dedicada a l'amor i als amors, d'escriptors catalans.

http://lletra.uoc.edu/anterior/tematica/santjordi/sant_jordi2006/

En aquest enllaçs podeu trobar la Llegenda de sant Jordi:

http://www.xtec.cat/~mdomingo/stjordi/llegenda.htm