Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dilluns, 3 de maig del 2010

MIREM MIRÓ: WEBQUEST PENSADA PER TREBALLAR L'ÀREA DE LL.PLÀSTIC A L'EDUCACIÓ INFANTIL.


Aquesta web està adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil de 3 a 6 anys. En aquesta etapa no dominen encara el procés de la lecto-escriptura i això determina que aquesta proporsta sigui més visual que xifrada.

http://www.xtec.cat/~rmarti58/index2.htm

Cal fomentar l’ús de les TIC a l’educació infantil. Cada cop resulta més fácil obtenir a la xarxa recursos aplicables als petits que per manca de recursos materials o per manca de formació dels mestres no s’apliquen.

És una eina interessant de treballar amb els petits tot i tenir molt clar que resulta complicat engegar-les amb alumnes que en gran part no han fet servir mai un ordinador ni han descobert la xarxa. Però per aquest motiu cal ajudar-los des de les escoles a la seva descoberta i ús educatiu.

Les dificultats dels alumnes són moltes i la primera és la manca d’habilitats lectoescriptores. Les tasques han d’adaptar-se a les seves possibilitats d’acció i les activitats han de ser guiades adientment pel tutor a demanda dels alumnes.