Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dijous, 6 de maig del 2010

Kaidara, experiències i recursos educatius per una ciutadania global.



Kaidara té com a objectiu oferir al professorat de tots els nivells educatius, i al públic en general, recursos que els permetin treballar i incorporar l’Educació per a una ciutadania global en la pràctica educativa, tant a l’aula com al centre, així com propostes i recursos d’autoformació per al docent.

Kaidara és la història del viatge iniciàtic de tres companys a través d’un país subterrani curull de trobades simbòliques i misterioses, cap a la llar del “tan llunyà i tan proper” Kaidara, déu de l’or i del coneixement. En el camí de tornada, només un dels tres sortirà victoriós de totes les proves: aquell que, per amor al coneixement, haurà sabut no quedar-se amb cap part d l’or rebut.


Kaidara il·lustra les trampes que s’han de discernir i les etapes que s’han de franquejar des del moment en què ens embarquem en la difícil via de la conquesta i de la realització del nostre ésser. Darrere l’aspecte recreatiu d’aquest gran conte africà, concebut per a totes les edats, cada imatge, cada esdeveniment, té un sentit ocult.

http://www.kaidara.org/ca