Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dissabte, 8 de maig del 2010

Edu3.cat



http://www.edu3.cat/Edu3tv/Inici

L'Edu3.cat és un portal de ràdio i tv educatives per Internet. L'Edu3 us proposa més de 5500 audiovisuals d'àmbits de coneixement agrupats:
- Ciències naturals
- Ciències socials
- Llengües i literatura
- Tecnologia
- Educació artística
- Matemàtiques
- Els més vistos
- Tutoria

Edu3.cat va néixer el 27 d'octubre del 2007 fruit d'un conveni de col·laboració entre la CCMA i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

El portal Edu3.cat ha estat pioner a l'estat espanyol en l'oferta educativa per Internet i s'està posicionant com un portal de referència de TV i Ràdio educatives a nivell europeu.

El fons del portal l'integren materials de Televisió de Catalunya TV3, Catalunya Ràdio, del propi Departament i d'altres ens. Actualment compta amb 7000 audiovisuals integrats i catalogats segons el currículum faciliten el seu ús per a la comunitat educativa.

El portal Edu3.cat incorpora un cercador propi amb cerca avançada. Aquesta us facilita la cerca curricular, per suport i per paraules.

La zona de professorat ofereix serveis especialitzats per al professorat i els professionals del món educatiu.

L'Edu3.cat us proposa participar des de diferents espais: contribuir amb els vostres enllaços, participar al bloc, inserir els ginys als vostres portals o blocs, aportar les experiències educatives (per a usuaris identificats).

Disposeu d'una bústia de 24 hores al servei de tots els usuaris per enviar-nos els vostres dubtes i suggeriments. També trobareu àrees específiques de suport i una sèrie de vídeotutorials per ajudar-vos en diversos programaris educatius.

El portal Edu3.cat ha estat catalogat per personal docent especialitzat en un fons compartit per la UE i integrat en cercadors especialitzats. Des del cercador Merlí del Departament d'Educació podreu localitzar el fons del portal i d'altres recursos educatius relacionats.

L'Edu3.cat col·labora amb les universitats catalanes, ha rebut materials de divulgació científica facilitats per la Universitat Autònoma de Barcelona UAB.