Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dijous, 11 de març del 2010

LA PRESTATGERIA DIGITAL



La prestatgeria digital és un servei que ofereix el portal educatiu XTEC als centres educatius amb la finalitat de posar a l'abast de la comunitat educativa materials i recursos basats en les TIC que contribueixin a desenvolupar noves estratègies pedagògiques.
Es tracta d'un servei gratuït d'edició de llibres en línia, exclusiu per a centres educatius i les persones que aquests autoritzin.
Els llibres publicats poden ser en diverses llengües i formats i poden tenir tants capítols com calgui, poden decidir en cadascun d'aquests el tipus d'accés per a l'usuari: sense accés, només lectura, pot publicar amb autorització prèvia o bé pot publicar sense autorització prèvia.
El centre educatiu pot utilitzar aquest recurs per crear tans llibres com vulgui, amb continguts i finalitats diverses.
N'és un exemple el llibre de "Les aventures del porquet Arrimo" fet per alumnes de P5 del Col·legi Marcel·lí Domingo de Tivissa:

http://phobos.xtec.cat/llibres/e3003847_252/llibre/index.php?section=1&page=1.