Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dilluns, 29 de març del 2010

KidPix


El Kid Pix és una eina interactiva la qual permet als infants fer les seves produccions artístiques. Dit d’una altra manera, aquest programa representa com si el nen tingués davant seu un full en blanc, però en aquest cas, a la pantalla es mostra aquest espai en blanc. El programa facilita als infants unes eines amb les quals ell pot crear els seus propis dibuixos, en aquest cas interactius.
Seria com utilitzar el famós Paint, però adaptat per lús dels més petits.

A més amés et dóna la possibilitat d’anar més enllà i crear animacions, vídeos, etc. Poden donar forma i moviment a allò que ells mateixos dibuixen.

El Kid Pix està pensat perquè els infants, ja de ben petits al parvulari, ja tinguin al seu abast les noves tecnologies, amb l’ús dels ordinadors. Està adaptat a les necessitats i caracterstiques dels nens a l’educació infantil, i cada vegada aquesta eina interactiva anirà adquirint més complexitat a mida que l’edat dels infants també augmenta.




En aquesta pàgina, la Generalitat de Catalunya, el Departament d'Educació, ens ofereix un tutorial de què és un KidPix i diferents estratègies per utilitzar-lo.