Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dissabte, 8 de maig del 2010

Pàgina d'acollida de l'edu365.cat



http://www.edu365.cat/acollida/

En aquesta pàgina web podreu trobar un ampli ventall de propostes metodològiques, organitzatives, activitats curriculars, etc. pel que fa l'acollida de l'alumnat nouvingut i l'integració a la nova situació social i escolar.

L'acollida d'aquest alumnat nouvingut a les nostres escoles és una resposta metodològica i organitzativa a aquest nou repte educatiu que representa l’arribada de milers i milers d’alumnes nouvinguts i que, sens dubte, tindrà unes implicacions socials que poden marcar el futur de la societat catalana del segle XXI.

Una bona acollida, una bona integració sense renunciar al pòsit cultural i lingüístic que cada persona nouvinguda té del seu lloc d’origen, una garantia que tothom ha de tenir dret a les mateixes oportunitats... són alguns dels elements que ens podran ajudar a dibuixar una societat catalana cohesionada, no excloent, integradora, respectuosa amb les aportacions d’aquells qui vinguin de fora.