Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dimecres, 19 de maig del 2010

Graduació de Mestres d'Infantil 2007-2010.







El passat 14 de maig, vam celebrar la graduació de la promoció 07-10 de mestres d'infantil de la URV, i va ser una celebració molt emotiva i que tots els presents a l'acte recordaran al llarg de les seves vides.

Aquell acte no va ser una cloenda ni una despedida sinò l'inici d'una nova etapa per tots aquells que es graduavem i per tots aquells que des del primer dia han confiat amb nosaltres i ens donat suport en tot.

Així doncs, des d'aquí volem agraïr a totes aquelles persones que han format i formen part d'aquest projecte en el qual ben aviat seguirem treballant que no és més que el projecte de vida de ser MESTRES!!

Moltes gràcies i sort a tots companys!!

I per acabar, a l'acte es va passar un vídeo amb els moments que hem viscut durant aquets tres anys de carrera, i el prodreu trobar al blog de les nostres companyes en l'enllaç següent:

http://tic-tac-ticdinfantil.blogspot.com/2010/05/graduacio-de-mestres-dinfantil-2007-10.html

http://e-duquem.blogspot.com/


o tot seguit... el vídeo URV Magisteri Educació Infantil '07-'10

2 comentaris:

Janaina Minelli de Oliveira ha dit...

¡Qué guapas vosotras, qué guapo el escenario, qué guapos los padrinos, qué guapo el video!

Me ha dolido no ir, pero al final solo he podido estar en pensamiento...

¡Muchas felicidades, chicas!!!

vademestres ha dit...

No passa res Janaina, encara que no hi fossis, nosaltres ja et vam anomenar al nostre discurs agraïn-te que has format part de la nostra trajectòria a la facultat.
Fins aviat!