Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dissabte, 15 de maig del 2010

La pissarra digital a Abacus Reus



El passat 29 d'abril a Abacus Reus, es va dur a terme un taller sobre pissarres digitals. Nosaltres ens hi vam apuntar per poder aprofundir sobre aquest tema que hem descobert aquest any i que poc a poc hem anat aprofundint.

Bé, la nostra experiència va resultar ser molt breu, ja que al final no es va poder dur a terme el taller, la pissarra no funcionava! Ja sabem que tot el tema de noves tecnologies requereix molta dedicació i en aquest cas no es va poder solucionar.

Quan després de 30 minuts esperant ens van dir que no es podria realitzar el taller, ens vam sentir una mica decepcionades, però ens van assegurar que durien a arreglar la pissarra i que en més o menys un mes tornaries a realitzar el taller.

Bé estem esperant amb ganes el mail que ens digui quan hi podem tornar a anar i llavors explicar-vos la nova experiència amb la pissarra digital que de ben segur ens descobriran un munt de coses noves.!