Benvinguts!

Benvinguts a tots i a totes,
Som sis noies de 3r de Magisteri infantil que ens han proposat crear un blog. Aquest és doncs el nostre espai a la xarxa en el qual ens agradaria que tots hi participéssiu.Volem oferir un ampli ventall de possibilitats didàctiques per l’educació infantil en l’àmbit de les noves tecnologies i compartir experiències viscudes.
Ens voleu acompanyar? Som-hi!

dijous, 8 d’abril del 2010

Projecte EduCAT 1x1



El Projecte eduCAT1x1 és una de les estratègies d'innovació educativa més importants del Departament d'Educació. L'objectiu és millorar els resultats educatius de l'alumnat a partir de l'ús d'eines tecnològiques a l'aula. L'eduCAT1x1 converteix els ordinadors portàtils en una nova eina de treball personal. A més, dota les aules de pissarres digitals i accés a Internet. També contribueix a la substitució progressiva dels llibres de text en paper pels llibres de text electrònics.

En aquest enllaç podeu veure un vídeo sobre el projecte:

http://www20.gencat.cat/portal/site/Educacio




El projecte EduCAT 1x1 promogut per la Generalitat de Catalunya té 3 funcions principals:
- Proporcionar als alumnes ordinadors ultra-portàtils com eines personals de treball.
- Dotar totes les aules amb pissarres digitals i xarxa local Wi-Fi.
- Substituir progressivament els llibres de text en paper per llibres electrònics gratuïts per tot l'alumnat.

A l'inici del curs 2010-2011 el projecte eduCAT 1x1 s'ha d'estendre a tot l'alumnat de primer i segon d'ESO. Posteriorment, s'haurà d'ampliar als darrers cursos de primària.

A la pàgina web www.gencat.cat s'hi pot trobar informació per als centres interessats en participar en el projecte EduCAT 1x1; obert tan a centres de caràcter públic com privats concertats.